VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Dunderbeist

Overview

Dunderbeist kommer tilbake til Hamar og Gregers høsten 2020!!

Dunderbeist er ute på veien i 2020 og er aktuelle med flere singelslipp utover våren og sommeren. I den forbindelse slippes andre kapittel i en serie på tre utgivelser, og feires med konsert og albumslipp i Hamar lørdag 17. oktober!

Hold av datoen! Billetter kommer snart

Dunderbeist har etter oppstarten i ruinene av band som Stonegard og Krace gått fra å være et åtte manns orkester med ei busslast med sceneelementer, sminke, kostymer og stram koreografi til å bli et rendyrket hard-rock band. Hvor fokuset nå ligger i umiddelbarheten i selve utøvelsen og tilstedeværelsen i musikken. Bandet har sett like mye utover som innover/lokalt og har sluppet plater på engelsk og turnert Europa rundt med både engelske og norske låter i bagasjen. Dunderbeist har en sterk lokal forankring i Hamar og Hedmark. Tekstene synges på dialekt og bandet bruker lokale språklige særegenheter for å spissformulere det de mener er et underliggende fandenivoldsk særtrekk for det skogstunge fylket.

  • Last Updated: 25.08.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

lø. 17. oktober 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dunderbeist
Your Recently Viewed Pages