Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Dypdykk i Matbaren - Pinot Noir

Overview

Etter å ha brukt flere onsdager på å bli kjent med ulike druer, er tiden kommet for å gjøre noen dypdykk! I løpet av våren skal vi dykke videre ned i forskjellige druevarianter og vinområder. Smakingene vil ha begrenset med plasser, slik at du kan få en smaking som er litt mer tett på, med mer rom til spørsmål og oppfølging. Smakingene er spesielt tilpasset deg som allerede har smakt deg litt gjennom vinens verden, og er klar for å dykke litt lenger ned i feltet. Vi smaker ti viner til den nette sum av 900 kroner.
Denne kvelden vil vi utforske Pinot Noir! Vi skal innom Burgund, Oregon, Sør-Afrika og andre viktige Pinot-områder. Bli kjent med de forskjellige kvalitetsnivåer og se nærmere på hva lagring gjør med Pinot Noir.
Pinot Noir roper aldri, men når hun hvisker skal vi lytte til det fine hun har å si. Oppvokst i kjølig klima spiller ung Pinot Noir på forførende aroma av friske røde bær som jordbær og bringebær, gjerne ispedd litt blomster og lakris. Fra varmere områder preges aromaene av mørkere bær som kirsebær og moreller, og har druen fått hilse på litt nyere og mindre fat får vi gjerne litt kryddertoner med på kjøpet. Etter noen års lagring kan vi få spennende toner av skogbunn, høstløv og sopp.


Lyst til å bli enda bedre kjent med denne druen? Kom og bli med!

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 2. februar 2022 17:00 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dypdykk i Matbaren - Pinot Noir
Your Recently Viewed Pages