VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Dyrene i Hakkebakkeskogen

Overview

Klatremus og vennene hans kommer til Gledeshuset i mai. Både Klatremus, Morten Skogmus, Mikkel Rev, Brumlemann og resten av dyrene i Hakkebakkeskogen gleder seg til å spille for både liten og stor.

Klatremus spilles av Rebekka Norvik, Mikkel Rev spilles av Elisabeth Ø. Gundersen og Bamsefar spilles av Jonas Rønning. Resten av rollene spilles av barn og unge fra Showskolen.

Thorbjørn Egner skrev selv dette om forestillingen:
Hakkebakkeskogen er en diktet liten verden som på mange måter kan minne om vår egen store verden. Og Klatremus og Morten og Bamsefar og Mikkel og alle de andre i skogen er ikke vanlige dyr, men fantasiskikkelser som låner litt i sin væremåte både fra dyr og mennesker. De har dyrenes navn og litt av deres utseende, men har også klær på seg og går på to ben og bor i hus og minner litt om oss mennesker i mye av det de gjør og sier og tenker.
I Hakkebakkeskogen finnes også, likesom hos oss i den store verden, en lengsel etter fred og trygghet og respekt for hverandre. Lille Morten Skogmus sier det slik:
«Vi kunne ha det godt her i skogen hvis alle var venner og de store lot de små være i fred. Så kunne de store hjelpe de små, og de små hjelpe de store, for det er mye vi små kan, som de store ikke kan.» Det var Mortens ord, og det er jo ganske fornuftig sagt av en liten mus.

Koreografi:
Elisabeth Ø. Gundersen
Rebekka Norvik

Regi:
Guro Helleseter

Musikalsk ansvarlig:
Jørn Dahl

Produsent:
Jørn Dahl/Guro Helleseter
Little Hill produksjoner

Medvirkende:
Magnus Maximilian Høglend-Bording, Annette Ruste Henriksen, Oscar Berglund Ruud, Nora Maria Olsen, Jacob Børdal Andersen, Bettine Egge Helgesen, Aurora Henriksen, Kristian Holemark, Adrian Bråten-Obel, Caroline Moholdt, Mikkel Knive, Sara Pedersen, Jenny Celeste Rye Paulsrud, Linnea Borge Nyhagen, Martha Elise Meberg Hyldmo, Sofia Ballari Rindal, Sanne Louise Winther, Nora Edvinsen, Sofie Bønsnes, Annie Bråten, Synne Bråten, Mille Haug Bækkevold, Åste Nordli og Ingrid Sneen Teigen.

Forestillingen varer ca en time.

  • Last Updated: 29.03.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 8. mai 2021 14:00

lø. 8. mai 2021 16:30

lø. 15. mai 2021 14:00

lø. 15. mai 2021 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dyrene i Hakkebakkeskogen
Your Recently Viewed Pages