VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

EBERSON

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 19. mars 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

To generasjoner Eberson har slått seg sammen om et spennende musikalsk samarbeid. Far og datter – Jon og Marte – er nå klare med albumet «Empathy».

Gjennom "Empathy" vil duoen uttrykke betydningen av at man støtter hverandre i møte med motgang og vanskelige tider. Gjennom ulike låter med melankolsk klangbunn, ispedd aggressive rytme, holder duoen seg i et tekstlig og musikalsk landskap der man gjenkjenner klanger fra både popens og Jazzens verden.

I dette felles-prosjektet er det Jon som i vesentlig grad har laget akkord-rekkene, mens Marte har laget melodier og tekst.

Med på innspillingen har de med seg Kristoffer Lo på blåseinstrumenter, Mats Mæled Jensen på perkusjon og Roar Nilsen på bass.

Det er første gang far og datter deler et musikalsk prosjekt på likeverdig basis. Marte har tidligere spilt i Jons "Jazzfunkensemble".

Jons sterke musikalske merittliste som komponist og gitarist strekker seg tilbake til 70-tallet, fra band som "Moose Loose, "Blow Out, og bandet til Radka Toneff, via 80-tallets "Jon Eberson Group", "Jazzpunkensemblet" og en rekke grupper i ulike jazzsammenheng. De siste årene har han gitt ut flere album med Hilde Marie Kjersem og Sigurd Hole.

Marte var sentral keyboardspiller i "Highasakite" i nesten fem år, og har turnert verden rundt med bandet, i tillegg til å ha spilt på de største festivaler både i inn- og utland. Hun har i tillegg markert seg godt og tydelig i varierte musikalske landskap, gjennom samarbeid med flere av norges store musikalske navn innen både jazz og pop, blant andre Martin Halla, Sjur Miljeteig og Hedvig Mollestad. Marte ga også ut soloalbumet «Mad Boy» i 2016.

  • Last Updated: 26.11.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 19. mars 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
EBERSON
Your Recently Viewed Pages