Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Eddi Eidsvåg og Olaf Olsvik flyr igjen

  • Mauritz Kartevoldsplass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 9. mai 2019
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eddi Eidsvåg og Olaf Olsvik flyr igjen. «Eg e god nok – Du og». Forestillingen handler om flokken, rus, skolesystemet og inkludering. Vi vet hvordan , hvorfor gjør vi det ikke.

Eddi Eidsvåg

Er et annerledes foredrag nærmere som en forestilling, eller en forestilling med mening! Eddi forteller om sin barndom, sitt liv som grunder og om sine møter med alt fra pøbler, kriminelle via statsråder og til slottet. Eddi snakker om betydningen av arbeidsmoral og hva egentlig arbeidsmoral er.

Han snakker om viktigheten av å stille krav og ha tydelige konsekvenser som på forhånd er avklart og som gjennomføres. Han snakker om skolesystemet og hva som kan gjøres for å fjerne frafallet fra videregående skole.

Han forteller om hans reise på det flyvende teppe og viktigheten av å «lyve» seg en sannhet. Han drar oss med på morsomme reiser og betraktninger gjennom en reise.

Olaf Olsvik

Han var vel ansett, rik, respektert og vellykket. En suksessfull næringslivsleder. Han eide og ledet en bedrift med en betydelig omsetning. Men bak den vellykkede fasaden med Rolex-klokke, Armani-dresser og fine biler, utviklet han et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain.

I 15 år levde han sitt dobbeltliv. En bilulykke i januar 2002 reddet livet hans. Etter sykehusoppholdet, la han seg inn på et behandlingssenter for rusavhengige, og har siden vært rusfri. Olaf Olsvik er i dag en etterspurt og dyktig foredragsholder med en sterk historie å fortelle. I foredraget ”Rus og Rolex – historien om en narkoman i hvit snipp” gir han et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman.

Olaf tar oss med på ei reise inn i en verden som de færreste av oss trodde eksisterte. En historie det er verdt å låne øret til.

  • Last Updated: 18.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 9. mai 2019 19:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eddi Eidsvåg og Olaf Olsvik flyr igjen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad