Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Edvard Grieg Vokalensemble

Overview

En hyllestkonsert til og med kornestor Maria Gamborg Helbekkmo.

Dirigent og æresgjest Maria Gamborg Helbekkmo fyller 80 år, og Edvard Grieg Vokalensemble tar med seg en jazztrio og inviterer til feiring og hyllest.  
Helbekkmo har gjort et imponerende arbeid for korsang på høyt nivå i Norge, både som utøvende musiker, dirigent og pedagog. Blant annet stiftet hun og ledet suksesskoret Voci Nobili i nesten 20 år. I 2006 ble hun tildelt Kongens fortjenestemedalje i gull for sin innsats på feltet.

Hovedpersonen har selv valgt ut repertoaret for konserten, og noe av musikken er arrangert spesielt for Helbekkmo av hennes venn, jazzlegenden Ward Swingle. Siste del av programmet har fått navnet A Tribute to Duke til ære for Duke Ellington, en av komponistene og arrangørene som kornestoren setter aller høyest.

Edvard Grieg Vokalensemble består av åtte sangere og utgjør kjernen i Edvard Grieg Kor, Vestlandets eneste profesjonelle kor, som selv har 20-årsjubileum i 2022.
STØTTET AV
Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica

  • Last Updated: 20.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 1. juni 2022 19:30 20:40

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Edvard Grieg Vokalensemble
Your Recently Viewed Pages