Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Eftashygge med Moss Bluesband

Denne lørdagseftan er det Moss Bluesband som spiller på Queens Pub!
Moss Bluesband startet sin musikalske karriere i 1991, og dagens besetning har vært bandets grunnstamme i orkesterets mer enn 30 år lange karriere. Bandet har vært inaktivt i perioder, men er nå tilbake med fullt trøkk og høye ambisjoner.
Rythm- and Bluessjangeren har hele tiden vært bandets inspirasjonskilde, og i dag som tidligere, hentes melodiene fra artister som Muddy Waters, Willy Dixon, Chuck Berry, Albert Collins, John Mayall, Stevie Ray Vaughan og Robben Ford.
Moss Bluesband har alltid vært et liveband som skaper god kontakt med publikum, og tidligere i karrièren har bandet opptrådt både på Djurs Bluesfestival i Danmark, samt i Tyskland og Polen.
I Norge har bandet besøkt både Notodden Bluesfestival og i en årrekke vært fast inventar på Wrightegaarden i Langesund.
Musikerne i bandet har lang erfaring både i Moss Bluesband, men også som deltagere i lokale og nasjonalt kjente band i Norge.
Bandets eminente felespiller Ørjan Arntsen er sentral i folkrockbandet FolkPort. Hammondguru Lars Hesla har lang fartstid både i eldre landskjente norske orkestre og i Pink Floyd-tribute band. Tomm Berger spiller i Ogdens Rythm and Blues, mens Jon Bånrud er sentral i gruppa Rått-Blått-Gått.
Kjell Foss som er bandets leder, tross alderen er han bandets karismatiske frontfigur.
Bandet har i alle år hatt Moss som hjemsted, og her har Moss Bluesband en trofast tilhengerskare som alltid kjenner sin besøkelsestid.
Velkommen - Fri entré

Sist oppdatert: 06/03/2024

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt