Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger EIGERSUND

EGERSUND: Standup Show på Grand Hotel

  • Grand Hotell Egersund AS, Johan Feyers gate 3, Egersund
  • 21. februar 2020 - 17. april 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Et knippe standup-komikere fra Stavanger-regionen og litt rundt om i landet kommer til Grand Hotel i Egersund 24. januar for å underholde!

Et knippe standup-komikere fra Stavanger-regionen og litt rundt om i landet kommer til Grand Hotel i Egersund for å underholde! Alle komikerne er svært aktive og flere opptrer stadig på de største scenene i landet, inkludert Ricks i Bergen og Latter i Oslo, og nå gleder de seg til å ha show i Egersund

LINE-UP:

Kjetil Melkevik er primus-motor i standup-miljøet i Stavanger. Med over 300 opptredener har Kjetil brukt de siste 4 årene på å reise rundt i hele Norge for å opptre -- også på Latter i Oslo. Han har varmet opp for TJ Miller og Rune Bjerga, og i 2017 vant Kjetil standup-konkurransen som ble holdt under The Comedy Box Festival i Stavanger.

Raymond Falldalen har samboer og en haug med unger. Han er sliten, og det vil dere forstå. Det eneste lyspunktet i livet hans er et nervevrak av en hund. Men det er fortsatt en hund! Når Raymond snakker, vil du kjenne deg igjen. Han opptrer på scener over hele landet og har etterhvert flere opptredener på Latter i Oslo.

Jonny Bayer har på rakettfart gjort seg gjeldende i stand up miljøet i Bergen. Med bakgrunn fra radiobransjen tok han i 2016 steget ut på humorscenen. Kort tid etter sin debut vant han Comedy Fight Club på Ricks. I mars 2018 debuterte han på engelsk på The Comedy Store i Hollywood. Jonny er en sjarmerende og uredd pratmaker som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken, noe som gir ham frihet til å være spontan på scenen.

Mohammed Basefer er "Bohemen fra Jemen", "ørkenrottå fra Storhaug", som har mange overraskende sider - så stram skolissene folkens! Stavangermannen har spredd latter i Rogaland og Bergen gjennom de siste 3 årene. Forventningene er alltid høye når "Moi Hart" entrer scenen, og slikt bør det være for en Mohammed som han.

Kristoffer Olausen er et nyfunnet talent i dette galne gamet vi kaller standup. Han er en mann som alltid klarer å gire opp publikum med sine gode historier og poengterte vitser.

Dørene åpner 19:00
Showet begynner 20:00-22:00
CC: 295 kr.
18 års aldersgrense
 

  • Last Updated: 14.02.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 17. april 2020 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
EGERSUND: Standup Show på Grand Hotel
Your Recently Viewed Pages