Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Eggstockfestivalen 2018

Overview

Eggstockfestivalen arrangeres av AKKS Bergen – en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider med å tilrettelegge for aktivitet innen rytmisk musikk fra grunnivå i Bergen. Dette gjøres gjennom ulike kurs for nybegynnere og viderekomne, utleie av fem øvingslokaler på USF Verftet og konsert-og festivalavvikling. AKKS Bergen er den største av fem AKKS avdelinger i Norge og har eksistert siden 1995.

Eggstockfestivalen ønsker å være et springbrett for unge talenter i Hordaland og det er plass til 24 band hvert år som booker seg selv inn etter ”førstemann til mølla»-prinsippet. Artister som Sondre Lerche, Hvitmalt Gjerde, Major Parkinson, Fröder, Thea Hjelmeland, Tarjei Strøm, Razika, Silja Sol og Matiaz Tellez har opprådt på Eggstockfestivalen tidlig i sine karrierer. Festivalen arrangeres som en konkurranse med to innledende dager og en finaledag, der ti av de deltakende bandene opptrer.

Bandene konkurrerer om flotte premier som gis av samarbeidspartnere i det lokale næringslivet, og vinnerne utnevnes av en jury bestående av høytstående personer fra musikkbransjen. Alt overskudd overføres til neste års festival.

- fra www.eggstock.no

  • Last Updated: 13.11.2017
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

ons 6. juni 2018 0:00 23:59

tors 7. juni 2018 0:00 23:59

fre 8. juni 2018 0:00 23:59

See All
Eggstockfestivalen 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad