Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Ein handelsreisandes død

Overview

Ein handelsreisandes død av Arthur Miller har vorte kåra til det viktigaste teaterstykket i siste hundreåret. Handelsmannen Willy Loman drøymer om å oppnå respekt og suksess, men etter eit langt arbeidsliv endar han opp med å ha det betre i løgna enn i røynda.

Willy Loman har alltid kjend seg som kongen på landevegen. No er det som om bilen er i ferd med å skli ut og køyra av vegen. Eit langt liv som handelsreisande har gjort Willy trøytt. Skikkeleg trøytt. Willy har arbeidd hardt for å få heile pakka. Kone, to flotte gutar, hus og bil. Den eldste sonen hans var til og med fotballkaptein på skulen.

Men verda er i endring og den nye sjefen forstår ikkje Willy. Då den vaksne sonen, Biff, dukkar opp som desillusjonert omstreifar, vert det dropen som får begeret til å flyta over.

I Willy Loman sitt indre oppgjer blandar fantasiar seg med attendeblikk på livet med Linda og sønene. Vanlege liv med vanlege draumar. Han skjønar det ikkje. Er premien på livsforsikringa hans det beste han kan gje familien sin? Korleis kan det ha seg at ein arbeider hardt eit heilt liv, berre for å enda opp med å vera meir verd død enn levande?

Ein seier at Ein handelsreisandes døer for amerikanarane det Peer Gynt er for nordmenn. I rolla som Willy Loman møter me Per Egil Aske, kjend frå Driving Miles og Maratondansen

  • Last Updated: 23.11.2018
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ma. 4. februar 2019 12:45 14:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ein handelsreisandes død
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad