Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Ein mann og et piano - kabaretkonsert med Espen Hana

Overview

Etter 56 utsolgte forestillinger av og en Heddanominasjon for Alle fantastiske ting fant Espen Hana i vår frem pianoentertaineren i seg og satte opp soloshowet «Ein mann og et piano».

Etter 56 utsolgte forestillinger av og en Heddanominasjon for Alle fantastiske ting fant Espen Hana i vår frem pianoentertaineren i seg og satte opp soloshowet «Ein mann og et piano». At Hana er i storform for tiden, vitnet også «Ein mann og et piano» om. På Rogalandsturneen i vår og sommer var alle showene utsolgt. Aftenbladets anmelder Leif Tore Lindø trillet en femmer på terningen og ga Espen følgende ord med på veien: «Hana er en meget god formidler, en mann som har det til felles med vafler at det blir veldig god stemning bare han er et sted. Han er god til å lese publikum, kjapp i replikken, improviserer og kler den (veldig) lause snippen denne kabaret-konserten han fått».  

Etter at kritikerroste "Åpenbaringen" er ferdigspilt på Rogaland Teater i høst, skal Espen Hana igjen bytte ut teaterscenen med konsertscenen, og han er nå klar med ekstraforestillinger av kabaretkonserten «Ein mann og et piano» på Spor 5 i oktober og november. Her tar han deg med tilbake til røttene sine, til menn med piano og med stemmen som sitt uttrykksmiddel. Det blir en musikalsk helaften levert med musikalitet, innlevelse og humor. Det blir god stemning, påfyll av ettertanke og gode historier.

Men Hana er ikke kun aktuell på scenen i høst. I midten av oktober debuterer han som forfatter med boken Espen Hana edru og uten filter. Boken handler om oppveksten, familien, Pedersgadå og løgne folk han har truffet. Men også om livet som piano-entertainer og trubadur. Om fraværende fedre og milde mormorer og bedugga bargjester som han har spilt for.

Vi kan med andre ord se frem til en høst med Espen Hana i mange formater!

  • Last Updated: 20.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 9. november 2019 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ein mann og et piano - kabaretkonsert med Espen Hana
Your Recently Viewed Pages