Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Einar Selvik

Overview

En reise i tid og tradisjon.

Komponisten og musikeren Einar Selvik kommer fra Osterøy, og er hovedmannen bak den internasjonalt anerkjente musikkgruppen Wardruna, kjent for sin unike musikalske formidling av eldre nordiske kulturtradisjoner.
 
Gjennom arbeidet med Wardruna kombinerer Einar Selvik det akademiske med det populærkulturelle; Nordens eldste instrumenter og gamle versemål integreres sømløst i et moderne lydlandskap. Den seriøse, mangefasetterte tilnærmingen til emnet gjør ham og Wardruna til noen av samtidens fremste formidlere av norrøn kultur.
 
Einar Selvik har i en årrekke komponert musikk til den populære TV-serien Vikings, samt til et av de senere års største spillsuksesser på verdensbasis: Assassin's Creed Valhalla utgitt av spillgiganten Ubisoft. Sammen med Ivar Bjørnson sto han også bak konsertserien Nordvegen på Festspillene.
 
I Griegs villa forlater Einar Selvik Wardrunas monumentale lydlandskap til fordel for et mer direkte, nedstrippet format der stemmen, poesien og Kravik-lyren står i sentrum.

Foto: Daria Endresen

STØTTET AV
Sparebankstiftelsen DNB – Dextra Musica

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 4. juni 2022 20:30 21:30

lø. 4. juni 2022 22:30 23:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Einar Selvik
Your Recently Viewed Pages