Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Einherjer + supp: Vorbid

Overview

Einherjer + supp: Vorbid  (2022)
Det er en oppstemt gjeng som tar med seg sine nedstemte gitarer for å spre sin West Coast Groove over det ganske land. Det norrøne heavy metal budskap skal med overbevisning forkynnes både Nord og ner igjen. Hulen åpner dørene for breibeinte riff og våryr allsang i ellevill harmoni. Dette vil du ikke gå glipp av! Nidstong vil reises mot alle som ikke kjøper billett, så her er det ikke noe å stusse på.

CC: 230 / 250 kr
ID: 20 år, 18 år med studentbevis. Info om vergeordning tilgjengelig her.

EINHERJER har siden starten i 1993 koblet sammen vikinger og metal. Mørk og mystisk musikk med sterke bånd mot bandets norske hedenske røtter. For mange kjent for sin umiskjennelige stil og det sterke og sjangerbefestende fokuset på vår norrøne historie; Norrøn Heavy Metal! Med over 25 år på slagmarken er Einherjer et pålitelig band i den Norske metal-scenen, og var tidlig med å bane vei for den delen av metalscenen som i dag sorterer under Pagan/Viking metal. Einherjer er aktuelle med skiva «North Star» ute på Napalm Records.
VORBID er fra Arendal og spiller en progressiv og kompromissløs variant av thrash, med inspirasjon fra band som Rush, Vektor og King Crimson, samt klassisk thrash som Destruction, Megadeth og Kreator. På mesterlig og uredd vis, klarer bandet å flette to av de mest kompliserte og krevende metalsjangrene inn i en helhet. Resultatet er intens og drivende metal som river deg med på en reise inn i nye lydlandskap med stadig uventede soniske elementer. Vorbid slapp debutalbumet «Mind» våren 2018, det fikk enormt gode kritikker internasjonalt og ble blant annet namedroppet som et av de 2018s beste metal album av Asbjørn Slettemark. Våren 2022 er de aktuelle med nytt album.

Velkommen tilbake til Hulen!

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 12. februar 2022 21:00 2:30

sø. 13. februar 2022 21:00 2:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Einherjer + supp: Vorbid
Your Recently Viewed Pages