Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet HAMAR

Einherjer

Overview

Det er en oppstemt gjeng som tar med seg sine nedstemte gitarer for å spre sin West Coast Groove over det ganske land. Det norrøne heavy metal budskap skal med overbevisning forkynnes både Nord og ner igjen. Fete konsertsteder åpner dørene for breibeinte riff og våryr
allsang i ellevill harmoni. Dette vil du ikke gå glipp av! Nidstong vil reises mot alle som ikke kjøper billett, så her er det ikke noe å stusse på.
Einherjer har med seg Vorbid som support og på de 2 første konsertene er ytterligere forsterkning hentet inn i form av Phantom Fire fra Bergen.

EINHERJER
Einherjer har siden starten i 1993 koblet sammen vikinger og metal. Mørk og mystisk musikk med sterke bånd mot bandets norske hedenske røtter. For mange kjent for sin umiskjennelige stil og det sterke og sjangerbefestende fokuset på vår norrøne historie; Norrøn Heavy Metal!
Med over 25 år på slagmarken er Einherjer et pålitelig band i den Norske metal-scenen, og var tidlig med å bane vei for den delen av metalscenen som i dag sorterer under Pagan/Viking metal. Einherjer er aktuelle med skiva «North Star» ute på Napalm Records.

VORBID
Vorbid er fra Arendal og spiller en progressiv og kompromissløs variant av thrash, med inspirasjon fra band som Rush, Vektor og King Crimson, samt klassisk thrash som Destruction, Megadeth og Kreator.

På mesterlig og uredd vis, klarer bandet å flette to av de mest kompliserte og krevende metal-sjangrene inn i en helhet. Resultatet er intens og drivende metal som river deg med på en reise inn i nye lydlandskap med stadig uventede soniske elementer. Vorbid slapp debutalbumet «Mind» våren 2018, det fikk enormt gode kritikker internasjonalt og ble blant annet namedroppet som et av de 2018s beste metal album av Asbjørn Slettemark. Våren 2022 er de aktuelle med nytt album.

PHANTOM FIRE
Phantom Fire er et nytt band fra Bergen, som reiser seg fra erfarne artister som Eld (Krakow, Gaahl's Wyrd, Aeternus) og K_G (Krakow).
Etter mange år i hornets virke, ble Phantom Fire født og døpt i piskende vestlandsregn. Bandet er brennaktuelle med albumet «The Bust of Beelzebub» ute på Edged Circle Productions.

Dørene åpner : 20:00

Servering :
Alle rettigheter

Aldersgrense : 20

Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

fr. 4. mars 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Einherjer
Your Recently Viewed Pages