VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Strand

Eirik Søfteland Ei Musikalsk Reise

  • Sommerteltet i Jørpelandsvågen, Jørpeland
  • +47 95164547
  • 19. juni 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Konsert med Eirik Søfteland og sitt show Ei Musikalsk Reise i Jørpelandsvågen

Konsert med Eirik Søfteland og sitt show Ei Musikalsk Reise

«Ei musikalsk reise», med multiinstrumentalist Eirik Søfteland i forsetet, er et dypdykk ned i hans musikalske inspirasjoner.

Med tangentene foran seg og med gitarist og bassist Tore Christer Storlid ved sin side, tar Eirik lange steg gjennom musikkhistorien - og stopper kun ved sine favoritter og sine sterkeste inspirasjoner.

De to kameratene har hatt stor suksess med dette showet siden deres debut med hele fem konserter på Oseana Kulturhus i juni 2020. Showet var kun ment som en engangs happening men de rakk å gjeste Ibsenhuset i Skien, Teaterfabrikken i Ålesund, Fana Kulturhus og nye Stad Hotell før de dessverre måtte kansellere Ricks Teater i oktober på grunn av pandemien.

I et nærmest akustisk format skreddersydd for denne tids publikumsbegrensninger, lar de to vennene låtene snakke og presenterer klassikere som kler et akustisk duoformat. Låtmaterialet har et vidt spenn fra det episke store til det sarte nære og passer publikum i alle aldersgrupper. Det er en glimrende musikalsk historiefortelling som mange vil kjenne seg igjen i.

Formidlingsevnen Eirik Søfteland innehar får hver strofe og tone til å prege stemningen. Dette er en konsert og en musikkhistorie med melodier fra artister som Frank Sinatra, Billy Joel, Jan Eggum og Queen hvor han mestrer sistnevnte i aller høyeste grad. Kvalitetsmessig går Eirik Søfteland ikke av veien for noen og han har høstet knallkritikker for dette showet.

Eirik Søfteland hadde sitt gjennombrudd med Idol (TV2), vant «Skal Vi Danse» (TV2) og var finaledeltaker på «Århundres Stemme» (TV2) men åpnet også NRK TV sitt årlige program «Idrettsgalla» i 2020 og har deltatt på Beat for Beat på samme kanal to ganger. Han har de siste årene vært en sterkt profilert artist som har turnert Norge på kryss og på tvers.

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

Aldersgrense : 18 år

  • Last Updated: 03.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 19. juni 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eirik Søfteland Ei Musikalsk Reise
Your Recently Viewed Pages