Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Eivør

  • Lervigsveien 22,, Inngang Kvitsøygaten, Stavanger
  • +47 51530595
  • 12. mars 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eivør blir ofte kalt den færøyske Björk, og er både vokalist, multi-instrumentalist og låtskriver med en unik stemme av skjønnhet og rå kraft!

Eivør blir ofte kalt den færøyske Björk, og er både vokalist, multi-instrumentalist og låtskriver med en unik stemme av skjønnhet og rå kraft!
Hun ble først kjent i Norge gjennom sitt samarbeid med Vamp, men hun står fjellstøtt på egne bein. Eivør har en rik musikalsk palett som inkluderer jazz, country, folk, storband, klassisk og trip-hop. Hun har slått dette sammen og skapt sin helt egen versjon av fortryllende folktronica med hypnotisk vokal.
Eivør jobber med nytt materiale som skal følge opp platene «Bridges» og «Slør» fra 2015. Ikke overraskende passer musikken hennes også for tv og film. Hun skrev blant annet filmmusikken til BBC-serien «The Last Kingdom» sammen med Ivor Novello og John Lunn («Downton Abbey»), og sang på låten som ble brukt på rulleteksten.
Sist gang Eivør var på Tou ble det pur magi og en atmosfære du ikke finner noen andre steder. Vi gleder oss stort til å ta i mot henne i den nye Maskinhallen!

  • Last Updated: 28.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 12. mars 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eivør
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad