VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Eivind Jul & Løvlands alle` // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 4. september 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eivind Jul har invitert sin låtskriver-kollega Løvlands allé med for å lage en helaftens forestilling med gode tekster og melodier i fokus.

Eivind Jul har invitert sin låtskriver-kollega Løvlands allé med for å lage en helaftens forestilling med gode tekster og melodier i fokus. Sett av denne kvelden for å oppleve to låtskrivere fremføre sine beste låter på sine hovedinstrumenter – piano og gitar. Det blir garantert noen overraskelser i løpet av kvelden! Vi gleder oss!

Høsten 2012 satte Løvlands allé sitt avtrykk i norsk musikkliv med låten «Riket i to», som fikk stor oppmerksomhet gjennom listing på flere norske på radiokanaler. Låten ble blant annet A-listet på NRK P1, og debutalbumet «Små fortellinger om du og eg» ble svært godt mottatt av publikum. Løvlands allé fikk enda en NRK P1 listing med singelen «Høg himmel», som var et tekstsamarbeid med Ingvar Hovland.

Tor Egil Vaule Andersen (Grimstad) er et låtskrivertalent med en klar formidlingsevne med tekster og melodier som setter spor. Du så ham kanskje live i sommeråpent på NRK i sommer?

Eivind Jul Wibe Fiksdal fra Stavanger startet sin solokarriere under artistnavnet Eivind Jul for to år siden. Både nasjonal og lokal presse viste entusiasme for Eivind med sin norske tolknig av Coldplays "Christmas Lights", "Julelys" (Å Julalys). Singelen med tekst av Sandnespoet Karianne Arntzen fikk bl.a. terningkast 5 i Stavanger Aftenblad.

Etter dette har det blitt mer samarbeid med Karianne (som også skriver tekster for artister som Hilde Selvikvåg) – og flere singler er sluppet. de Både "Julalys", "Tidlig Morgen" og "Deilige jord" har blitt flittig spilt på radio. "Tidlig Morgen" ble en av Radio 102s mest spilte låter i 2019.

Eivind Jul er aktuell med singelen Stjernehimmel, der han synger duett med legendariske Rita Eriksen.

Både Løvlands Allé og Eivind Jul kommer med album senere denne høsten. Du får garantert noen smakebiter fra dem på kveldens konsert.

Dørene åpner kl. 19.00

  • Last Updated: 05.02.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 4. september 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eivind Jul & Løvlands alle` // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages