Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet HAUGESUND

EIVIND JUL OG LØVLANDS ALLÉ

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 18. januar 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Norsk visepop har en lang tradisjon for å skape musikk og skrive låter som setter spor over flere generasjoner.

Lokale Eivind Jul har invitert sin låtskriver-kollega Løvlands allé til Haugesund for å lage en helaftens forestilling med gode tekster og sterke melodier i fokus. Sett av denne kvelden for å oppleve to sterke låtskrivere fremføre sine beste låter på sine hovedinstrumenter – piano og gitar.

Høsten 2012 satte Løvlands allé sitt avtrykk i norsk musikkliv med låten «Riket i to», som fikk stor oppmerksomhet gjennom listing på flere norske på radiokanaler. Låten ble blant annet A-listet på NRK P1, og debutalbumet «Små fortellinger om du og eg» førte til et arbeidsstipend til Firenze av Tekstforfatterfondet.

Tor Egil Vaule Andersen (Grimstad) er mest kjent for sine sterke låter. Et låtskrivertalent med en klar formidlingsevne med tekster og melodier som setter spor. Dette ble tydelig nok en gang for både publikum og bransje da Løvlands allé fikk enda en NRK P1 listing med singelen «Høg himmel», som var et tekstsamarbeid med Ingvar Hovland.

Eivind Jul Wibe Fiksdal (Haugesund), startet sin solokarriere under artistnavnet Eivind Jul for to år siden. Både nasjonal og lokal presse viste entusiasme for Eivind med sin norske tolknig av Coldplays "Christmas Lights", "Julalys". Singelen med tekst av Sandnespoet Karianne Arntzen fikk terningkast 5 i Stavanger Aftenblad.

Etter det har det blitt mer samarbeid med Karianne (som også skriver tekster for artister som Hilde Selvikvåg) – og flere singler er sluppet, der både "Tidlig Morgen" og "Deilige jord" har blitt flittig spilt på radio. Førstnevnte gjorde det også godt på den Radio 102`s Topp 40 liste med en 17. plass som høyeste plassering sommeren 2019.

I Oktober 2019 slippes singelen Stjernehimmel, der Eivind Jul synger duett med legendariske Rita Eriksen. Eivind Jul er sulten på å formidle låtene sine! Nå fokuserer Eivind på å spille for folk, samtidig som det jobbes mot albumslipp høsten 2020. Høsten 2019 ble han hentet til Miami for å spille for publikum i Sjømannskirken der.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 18. januar 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
EIVIND JUL OG LØVLANDS ALLÉ
Your Recently Viewed Pages