VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

Eksklusiv intimkonsert med Eivind Jul (feat. Kajadilani)

  • PittersKafè , Sjøhuskleiva 3, Haugesund
  • +47 93002516
  • 5. november 2020
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Når Eivind Jul besøker Pitters Kafé for å gjøre intimkonsert sammen med fløytist Kajadilani, er han i innspurten i produksjonen av sitt debutalbum «Hjertejord».
På "Hjertejord" presenterer Eivind Jul låter skrevet i samarbeid med tekstforfatter Karianne Arntzen fra Sandnes som han beskriver som en «perle av en poet».
Samarbeidet fikk en «flying start» julen 2018 med tidenes første norske versjon av en Coldplay-låt, «Julelys» (Christmas Lights). Utgivelsen fikk nasjonal oppmerksomhet og høstet gode kritikker og listeplassering (terningkast 5 i Stavanger Aftenblad). Dette ga mersmak.
I 2019 slapp Eivind Jul fire nye singler med tekster av Karianne, bl.a. Tidlig Morgen som fikk fotfeste og jevnlig spilles på flere radiostasjoner her vest, og Stjernehimmel der Eivind Jul synger duett med fabelaktige Rita Eriksen.
Nå i sommer er Eivind Jul aktuell med singelen «Alt På Ny» (med Blåsemafian). "Alt på ny" er Eivind Juls fjerde (!) singel på Radio 102s Topp 40 de siste to årene.
Når samfunnet åpnes igjen kommer "Hjertejord" og påfølgende turne med band. Men nå satser Eivind Jul på å gjøre intime konserter med små besetninger. Blant annet gjør han flere kombi-konserter sammen med Løvlands Allè fra Grimstad.
I forbindelse med konserthøsten slipper Eivind Jul noe så sjeldent som en godkjent norsk tolkning av en Tom Waits klassiker.
- Det sier mye om kvaliteten på tekstene når både Coldplay og Tom Waits godkjenner dem for utgivelse, sier Eivind Jul, som gleder seg som en unge til å spille begge disse og andre låter for deg.
Eivind Jul er digital kreatør ved siden av å være artist, så du kan vente deg en annerledes intimkonsert, der video er en naturlig del av opplevelsen.
Velkommen til konsert! For en trygg opplevelse selges kun 50 billetter.
Foto: Hanne Cathrine Fagerland

  • Last Updated: 14.09.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 5. november 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Eksklusiv intimkonsert med Eivind Jul (feat. Kajadilani)
Your Recently Viewed Pages