Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Skedsmo

EKSTRA!!! NO E DDE JUL IGJEN!

Overview

D.D.E.s juletradisjon er like gammel som bandet selv. Opprinnelig var julekonserten en kombinert turnéavslutning og julebord i 1992, det første året D.D.E. eksisterte.

 

Den gang besto repertoaret av lånte julesanger samt de ferske hit’ene fra Rai Rai. Etter noen år kom den første utgaven av julesangen «Kanskje kjæm Nissen», men det var ikke før i 1999 bandet laget en hel plate med eget julerepertoar. CDen «No e D.D.E. Jul Igjen!»  består av 13 nyskrevne DDE-julesanger som i årenes løp har blitt en nødvendig ingrediens i juleforberedelsene for veldig mange.

 

I 2008 fikk D.D.E. også den store æren å være artist på «Frelsesarméens Juleplate». Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både DDEs tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne D.D.E.-låter.

 

Platene utgjør basisen i familieforestillinga «No e DDE Jul Igjen!», og for mange blir det ikke riktig jul uten «Et ord vart lys», «Englespellet», «Stor og fin gut» og den høytidsstemte «Julenatt over vårres by». Jula er tradisjon, og DDE har hvert år gjester med på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til ei trivelig og nær førjulsstund.

  • Last Updated: 08.10.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 7. desember 2019 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
EKSTRA!!! NO E DDE JUL IGJEN!
Your Recently Viewed Pages