Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

EL CUERO på HAVET

Mer info
I april kommer El Cuero til Havet med helt nytt album!

Etter noen rolige år, hvor El Cuero sine medlemmer har gjort seg bemerket i store norske band som Kvelertak, Spidergawd, og The Dogs, deler de nå nyheten om at de endelig er tilbake med ny musikk og ny turné.

“Når vi neste år skal ut og spille konserter er det med en rykende fersk plate i sekken. Vi er veldig stolte av det nye albumet vårt, og vi tror at konsertene på denne turneen vil bli de morsomste vi har gjort på veldig lenge. Vi gleder oss derfor veldig til å reise rundt og vise fram ny musikk for dere,” forteller trommeslager Håvard Takle Ohr.

El Cuero er i disse dager aktuell med den nye singel
“Dream It Up Again” fra det kommende albumet
“... are we done yet?” Albumet er innspilt og produsert av
Per Borten (Spidergawd) i hans Sørgården Studio våren 2021.

Albumet “... are we done yet?” som slippes 8. mars 2024.

Nå kommer bandet til Havet 26. april 2024.
“Trondheim har vært hjembyen min i noe som snart nærmer seg 20 år. Da sier det seg selv at det alltid er ekstra stas å komme "hjem" for å spille. Vi har hatt utrolig mange fine konsertopplevelser med El Cuero i Trondheim, både på Moskus, Byscenen, Familien og Samfundet. Denne gang er jeg veldig glad for å endelig få spille på Havet - et av de kuleste konsertstedene i byen nå om dagen. Topp atmosfære, lokalitet, lydforhold og veldig god stemning. Det er klart vi gleder oss,” forteller gitarist og vokalist, Brynjar Takle Ohr.

El Cuero er inne i sitt 18. år som band. Bandet har hele 7 albumutgivelser bak seg, og de har gang på gang mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine album hos landets musikkpresse. El Cuero er også omtalt for sine gnistrende konserter, noe som har gitt gjenhør hos publikum på festivaler og konsertlokaler rundt om i landet. Den utstrakte
konsertvirksomheten har skaffet bandet et renommé som et av landets ypperste liveband.

El Cuero er:
Brynjar Takle Ohr (gitar/vokal)
Håvard Takle Ohr (trommer/vokal)
Tommy Reite (bass)

------

Dørene åpner: 19.30
Konsertsart: 20.30
Billetter: 325/220

Sist oppdatert: 12/09/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt