VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Electrocutango på Vannvogna

Overview

Electrocutango er stolte over å presenterere sin tredje CD - "Contrastes" - der de tar sin umiskjennelige blanding av ekte argentinsk tango, elektronika- og jazzelementer et steg videre i det ukjente.
Lørdag, 7. august spiller de konsert på Vannvogna.
Deres moderne og like fullt dansbare innfallsvinkel fornyer tangoen som musikkform. Kall det gjerne "oppdatert tango", -til forskjell fra oppskriften "flyktig klubbmiks m litt tangokrydder". Electrocutango setter sin ære i at man fornemmer tangueroens identitet filtrert gjennom elementene fra worldmusikk, jazz, elektronika og RnB.
Den helnorske kvintetten er dedikert til å videreutvikle den argentinske tangoen og har mottatt lovord for sin sjangerforståelse kombinert med uredd innovasjon. Tango-festivaler så vel som "milongas" og klubber ga deres første CD "Felino" en varm velkomst og den regnes i dag som en klassiker innen den nye elektrotangoen, både i Buenos Aires og internasjonalt.
- Horacio Ferrer, tangopoet og direktør for det argentinske tangoakademi var blandt de som lot seg overbevise:
"Joner er en bemerkelsesverdig kreativ tanguista og har med Electrocutango funnet en aldeles uimotsigelig og raffinert versjon av tango for det 21. århundre. Han bruker sin stilkunnskap fra mestrene Salgán og Piazzolla som utsøkt parfyme som er reflektert i hans helt personlige stil, full av rytmisk kompleksitet i hans originale og inspirerte komposisjoner."
Sverre Indris Joner, som komponerer musikken til Electrocutango, har også utvidet tangobegrepet i symfonisk retning innen klassiske formater som tango-fiolinkonserten "Con cierto toque de tango", som ble spilt inn av Henning Kraggerud og KORK.
Han har også i en mannsalder dykket dypt i Latin-Amerikansk musikk med bandene Tango for 3, Hovedøen Social Club og La Descarga.
Electrocutango
Sverre Indris Joner - piano, perk, laptop Odd Hannisdal - fiolin
Steinar Haugerud - kontrabass
Andreas Rokseth - bandoneon
Andreas Bye - trommer.
Er du gald i å lyte tangomusikk, er du glad i å danse tango, velkommen da.
Billetter er på ticketmaster og i døra kr. 250.
Rabatterte priser for studenter og pensjonister.

  • Last Updated: 20.07.2021
  • Source: Halden Turist
Dates

lø. 7. august 2021 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Electrocutango på Vannvogna
Your Recently Viewed Pages