Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Elisabeth Andreassen – Jeg er skitbra, på Ælvespeilet

Overview

Fra 27. februar og frem til påske i 2019, legger Elisabeth Andreassen ut på veien igjen fra Trondheim og nedover med turnéen JEG ER SKITBRA. Dette er også tittel på hennes aktuelle «Bettan»-biografi skrevet av Arnhild Skre og utgitt i september 2018.

JEG ER SKITBRA er en del av Bettans livsfilosofi og noe hun oppfordrer alle til å si til seg selv. Den gang i 1980 da hun sa hun var skitbra, var det tilfeldigvis en platedirektør som fikk budskapet servert. Og Bettan fikk platekontrakt, forteller biografien.

På nyåret 2019 er Bettan med i ny sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Turnéen hun følger opp med i etterkant av serien, vil være en skitbra blanding fra hele hennes allsidige musikalske karriere frem til låter fra «Hver gang vi møtes».

Siden platekontrakten i 1980 har Elisabeth Andreassens karriere vært en gjennomgående opptur. Hun har rundet 60 år, men har ingen planer om noe hvileskjær. Bettan står på så lenge skutan kan gå, for å sitere biografien «Bettan – Jeg er skitbra!».

  • Last Updated: 17.01.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 2. mars 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Elisabeth Andreassen – Jeg er skitbra, på Ælvespeilet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad