VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Ellen Andrea Wang Trio

  • Elvespeilet, Ælvespeilet , Storgt. 164, Porsgrunn
  • 7. april 2021
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Er det noen som ettertrykkelig har bevist at man kan skrive hitter og fortsatt ha begge beina i jazzen, må det være bassist og vokalist Ellen Andrea Wang.

Hun har en særegen sound som er både vital, fengende og melodiøs. Med et sjangerkryssende uttrykk har hun utmerket seg som en oppfinnsom kunstner som blander stiler på enestående måter. Fra samarbeid med Sting, Manu Katché og Marilyn Mazur, til opptreden med spellemannsvinnende gruppe GURLS, til egne prosjekter som Pixel og Ellen Andrea Wang trio, dyrker Wang konsekvent smakfull jazz og pop på nye kreative måter. Musikken hennes balanserer det lyriske med det grove-baserte, akustiske med det elektriske, noe som resulterer i en unik moderne sound. Hun har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets aller mest interessante og profilerte musikere med stor anerkjennelse utover Norges grenser i samarbeid med folk som Sting, Manu Katché og Marilyn Mazur, samt det ypperste sjiktet av norske jazzmusikere.

I 2013 etablerte hun Ellen Andrea Wang Trio som lanserte sin første plate "Diving" i 2014. Ellen Andrea Wang fikk stor internasjonal oppmerksomhet rundt platen som var hennes første utgivelse i eget navn, og hun ble etter kort tid utropt til «One of the five best young female jazz musicians» av den britiske avisen The Guardian. Trioens foreløpig siste plate "Blank Out" kom i 2017 til flotte kritikker. Musikken befinner seg et sted i grenselandet mellom jazz og rock/soul med bred appell fremført av et knippe strålende musikere og med Ellen Andrea Wangs klare personlige stempel som komponist, bassist og vokalist.

Ellen Andrea Wang: Bass/vokal
Andreas Ulvo: Piano/synth
Erland Dalen: Trommer.
Lydtekniker: David Solheim på turnéen

  • Last Updated: 22.01.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 7. april 2021 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ellen Andrea Wang Trio
Your Recently Viewed Pages