Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Elton John til Bystranda Kristiansand

Overview

Torsdag 29. juni er det duket for en av tidenes største musikalske ikoner på en Bystranda i Kristiansand, når selveste Sir Elton John spiller opp til dans og euforisk allsang for tusenvis av publikummere.

Billettene for salg via ticketmaster.no.

Sir Elton John, en av verdens absolutt største artister og mannen bak de tidløse og klassiske låtene «Your Song», «Tiny Dancer», «Rocket Man» og «Candle In The Wind» tar med seg sitt fantastiske band til Kristiansand for å levere et spektakulært show denne sommerkvelden på Bystranda med gamle superhits og nytt materiale fra albumet 'Wonderful Crazy Night' som ble sluppet i februar i år.

Med over en kvart milliard solgte album og utallige priser, inklusiv seks Grammys, som er blitt akkumulert i løpet av sine fem tiår som aktiv artist, er Sir Elton Johns et internasjonalt fenomen. Han har over 69 gull- og platinaalbum og har gjort over 5.000 ulike konserter, godt hjulpet av over 50 topp-40 låter som bl.a. inkluderer «Candle In The Wind» fra 1997 – den mest solgte singelen i musikkhistorien med 33 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Konserten er et samarbeid mellom Wait For It og Live Nation Norway, og en del av Sir Elton Johns Wonderful Crazy Night Tour. Det er 18 års aldersgrense, og dørene åpner kl. 16.00 og stenger kl. 23.00. Billettene kjøpes på www.ticketmaster.no.

  • Last Updated: 10.04.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates
torsdag 29. juni 2017

See All
Click to activate
Kristiansand S, Norway
The latitude and longitude
58° 8' 47" N / 8° 0' 21" E
Elton John til Bystranda Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad