Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

ELVIS THE MUSICAL

  • Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 4. mars 2019
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

"The King of Rock'n'Roll" lever videre i "Elvis – The Musical"

Denne energifylte musikalen iscenesetter og byr på et mangfold av de største hitsene som "Love me Tender", "Jailhouse Rock" og "Heartbreak Hotel". Leken koreografi, flotte kulisser og fantastiske kostymer fører oss, sammen med originale videoklipp og bilder, gjennom de mest betydningsfulle periodene av Elvis' liv.

Elvis Presley blir portrettert av Ireren Grahame Patrick, som ikke bare er forbausende lik sitt forbilde, men som også med sin forbløffende evne til forvandling klarer å genskape både den unge så godt som den eldre Elvis. Også stemmen lyder så ekte, at det nesten ikke er til å forstå, at det ikke er den virkelige Elvis, som står der foran en. Og historien om Elvis kan selvfølgelig ikke fortelles uten mannen og kvinnene bak "The King of Rock'n'Roll". Colonel Tom Parker, mannen bak Elvis, og mannen som kan ta en stor del av æren for hans suksess, spilles av Alexander Gregor/Ian Wood, og i rollen som henholdsvis Anita Wood og Priscilla Presley finner vi Bridie June Rack.

Elvis regnes som den mest suksessfulle soloartisten i verden og har solgt over en milliard plater. For sine fans lever han fortsatt – i hvert fall i deres hjerter. Selv tre årtier etter sin død, er hans musikk, hans hoftesving, sexappeal, stemme og show stadig uforglemmelig!

Av denne grunn har produsent Bernhard Kurz ("Stars in Concert", Estrel Festival Center Berlin) skapt en hyllest og musikal om "Kongen av rock'n'roll", som i den to timer lange forestillingen lar Elvis' musikalske liv passere i revy – fra gospel til blues til den hemningsløse rock'n'rollen. Høydepunktet er konserten fra 1973 på Hawaii, hvor Elvis skrev et stykke musikhistorie!

Elvis – The musical er en utsøkt entertainment-opplevelse, hvor tiden skrus tilbake. Kultdyrkelsen av "Kongen" genopplives, når Grahame Patrick trer inn i rampelyset og opptrer med sin uimotståelige sjarm, medrivende sang og dans. Mimikken er perfekt, kostymene matcher, og selvfølgelig synger han også live!
Ifølge John Wilkinson, som i mange år fulgte Elvis som gitarist i TCB Band, er Grahame Patrick "den beste Elvis siden Elvis".

  • Last Updated: 05.12.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

ma. 4. mars 2019 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
ELVIS THE MUSICAL
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad