Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Emilie Nicolas

Overview

Vi inviterer til eksklusiv sittekonsert med begrenset antall billetter i Maskinhallen med Emilie Nicolas.

Vi inviterer til eksklusiv sittekonsert i Maskinhallen med Emilie Nicolas. Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall billetter, og at salget starter fredag 15. mars kl 09.00.
Emilie Nicolas gjorde seg for alvor bemerket da hun slapp debutsingelen "Pstereo" i 2013, og albumdebuten Like I'm a warrior som gikk til topps på VG-lista ble kåret til årets beste norske album av Aftenposten. Emilie hentet også hjem to Spellemannpriser i kategoriene "Årets nykommer" og "Årets popsolist".
I kjølvannet av et vellykket albumslipp, turnerte hun både i Norge og Europa. Med sitt unike tekstunivers, sin teft for melodier og fengslende tilstedeværelse tok hun publikum med storm og ble av mange omtalt som et av våre aller fremste og mest spennende pophåp.
Så ble det stille fra Emilie. Som følge av sykdom ble hun nødt til å ta en pause fra musikk og rampelys - helt til 2017. Da hun i januar slapp singelen "Sky", trillet NRK P3 til seks på terningen og slo fast at:

"Låten er en crisp og mektig popelektronisk perle og den minner oss på hvorfor Nicolas imponerte så veldig da vi først ble kjent med henne"

Nå er Emilie endelig tilbake med full musikalsk kraft. I mai 2018 slapp hun albumet Tranquille Emile til strålende mottagelse. 23. november 2018 tok hun det nye låtmaterialet til scenen første gang, på et utsolgt Sentrum Scene i Oslo.
Nå er det klart for nye konserter, og høsten 2019 tar hun med seg bandet sitt til et utvalgt norske scener. På Tou blir det en eksklusiv setting med sittekonsert i Maskinhallen.

 

  • Last Updated: 19.03.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. november 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Emilie Nicolas
Your Recently Viewed Pages