Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken HALDEN

Emma Steinbakken

Overview

Emma Steinbakken til Brygga! Også for deg under 18 år!

BILLETTER I SALG MANDAG 2301 KL. 10.00

Denne konserten har vergeordning. Det betyr at du som verge kan ta med deg to barn under 18, selv om konserten i utgangspunktet har 18-årsgrense.
Klikk på lenken og ta med deg skjemaet til konserten.
Skjema for vergeordning: Vergeskjema (PDF, 231 kB)

Lørdag 21.januar er det Emmas tur i Hver Gang Vi Møtes, og 28.april får du henne live hos oss!

Emma slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien.

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen. Så fikk Emma og alle andre endelig kommet seg ut på veien igjen i sommer og har fulgt opp med egen turné høsten 2022, som blant annet solgte ut Parkteateret i Oslo.

I oktober slapp Emma «Can't Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Her kommer det til å følge flere singler over nyttår. Emma er også med på årets utgave av Hver Gang Vi Møtes på TV2, som har premiere 1. januar 2023.

  • Last Updated: 26.01.2023
  • Source: Halden Turist
Dates

fr. 28. april 2023 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Emma Steinbakken
Your Recently Viewed Pages