Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

En aften med eventyrer og dokumentarfotograf Johnny Haglund

Johnny Haglund er en norsk dokumentarfotograf, og jobber hovedsaklig for ukebladet Vi Menn. Han fotograferer og skriver alle historiene sine, og så langt har det blitt nærmere 600 historier. Han har også skrevet og fotografert fem bøker.
I mer enn 30 år har Haglund reist rundt i verden og oppsøkt de mest bortgjemte stedene som de fleste av oss aldri har hørt om eller enda mindre ønsket å reise til. Han forteller historier om mennesker som lever i en total annerledes verden enn den vi vanligvis kjenner. Han har levd blant kannibaler i jungelen, nomader i ørkenen, de store steppeslettene i den østlige delen av verden, har opplevd frykt gjennom å bli jaget og frykt gjennom korrupsjon i høy grad mange ganger og mye, mye mer.
Hans arbeid dokumenterer ikke bare mangfoldet i samfunnene han utforsker, men formidler også gripende historier og det gjør ham til en svært ettertraktet dokumentarfotograf og foredragsholder.
Så vi ønsker dere velkommen til kulturhuset denne kvelden for ett spennende foredrag som er en innledende feiring på Rakkestad Fotoklubb sitt 40-års jubileum denne høsten.
Billettpris: 170
inkl. billettavgift
Velkommen til å kjøpe billetter over disk i åpningstidene til Rakkestad kino og Rakkestad bibliotek
Foto: Johnny Haglund og Bjørn Halvorsen (portrettfoto)

Sist oppdatert: 07/15/2024

Kilde: Visit Indre Østfold

Sider du nylig har besøkt