Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

En Aften med Lillian Røssaak på Cafe Generalen

  • Ravnedalen Naturpark, Ravnedalsvn. 34, Kristiansand S
  • +47 38090791
  • 4. august 2018
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Hold på kirkehatten; Lillian Røssaak er Sørlandets standup-dronning!

Lillian Røssaak har gjort noe hun ikke har forsøkt seg på før, og i følge Lillian selv, er det ikke første gang nettopp det skjer. Men nå har hun altså begitt seg ut på stand-up. Og det har ikke gått upåaktet hen; Fire utsolgte show på Kick, fantastiske tilbakemeldinger fra publikum og en vidunderlig anmeldelse fra Emil Otto Syvertsen i Fædrelandsvennen som skrev bl.a. at «det meste er faktisk ustyrtelig morsomt, frekt og freidig, og livsbejaende så det holder».

Ettersom alle showene på Kick solgte ut i god tid før show, har vi fått mange henvendelser på om det blir ekstraforestillinger. Og det blir det. Lørdag 4. august kommer Lillian til Café Generalen i Ravnedalen med showet fra Kick. Det er bare å glede seg!

- Egentlig lå det i korta at jeg skulle bli nibarnsmor på Galgeberg med krystallglass og sølvtøy til femti pluss, plassbillett til himmelen og kjøre minibuss til kirka hver søndag. Sånn gikk det ikke, og det kan jeg jo godt snakke litt skjemt og alvor om. Ikke bare skrive det. Man må jo bjuda på, sier Lillian. 

Lillian Røssaak er til nå først og fremst kjent for sin vidunderlige penn, underfundig, varm og sylskarp har den underholdt oss via Sørlandets avisspalter i en årrekke. Lillan jobber som frilans skribent, spaltist og muntrasjonsråd, og har vært kåsør i NRK, fast spaltist i både Fædrelandsvennen og Kristiansand avis, tekstforfatter for Dale+Bang, Mediepartner og gudved, som hun selv ville sagt.

Lillian legger puslespill og løser kryssord med penn i kirketida, akkurat passe andaktsfull etter en liten portvin foran peisen. Hun er mor til tre, datter av sin far og ligner på sin mor. Nå skal Lillian gjøre stand-up, og hva er vel et mer naturlig stunt enn det? Helt crazy og yolo, liksom.

  • Last Updated: 02.05.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 4. august 2018 21:00

See All
En Aften med Lillian Røssaak på Cafe Generalen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad