Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

En Broderlig Aften

I ti år har brødrene Solli-Tangen fyllt Ælvespeilet til randen med sine konserter, og i februar 2024 feires 10 år på Ælvespeilet, med fire jubileumskonserter.

I ti år har brødrene Solli-Tangen fyllt Ælvespeilet til randen med sine konserter, og i februar 2024 feires 10 år på Ælvespeilet, med fire jubileumskonserter, fire broderlige dager til ende.
Siden 2013 har Emil og Didrik Solli-Tangen åpnet året med en broderlig aften i Porsgrunns storstue. Om noen skulle tro at man ikke blir profet i egen hjemby, kan vi bare med en gang slå fast at dette gjelder ikke disse herrene. Porsgrunns publikum har tatt sjarm-trollene til sitt bryst og lar seg velvillig invitere til en broderlig aften så snart sjansen byr seg.

Og fra 1. februar 2024 skjer det igjen. Fire dager på rad! Skal det feires, så skal det feires og brødrene planlegger noe ekstra denne gangen. Men uten å avsløre for mye er det en ting som er sikkert.

Det blir feststemning. Det blir skjønnsang. Det blir vakker musikk fra to av Norges beste stemmer, briljant akompagnert av noen av Norges beste musikere. En «Broderlig Aften» med levende musikk, levende musikere, beste lyd og lys, og et smoking-kledd brødrepar med kultivert fremtreden og skolerte stemmer.

Det blir fest, og du er invitert! Sikre deg et godt sete nå.

Sist oppdatert: 11/29/2023

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt