VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

"En formiddag med " ODD RENE ANDERSEN

  • OVENPAA - Nattklubb og Kulturscene , Havnegata 4, Kopervik
  • +47 45952496
  • 9. oktober 2021
  •  /  15:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Odd René Andersen er vanligvis å se i front av Dream Police eller sitt faste soulband med trøkk, tempo og skyhøyt energinivå. «En formiddag med Odd René Andersen» er et intimt, nært og annerledes møte med en av Norges absolutt beste vokalister og musikalske formidlere. Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske sangere og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge. Mange kjenner ham som frontfigur for bluesrockbandet Dream Police eller for hans mange, nesten legendariske gjesteopptredener i TV-programmet Beat for Beat. Han var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. Debutalbumet «Break of dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, og sikret ham jobber med blant andre Paul McCartney, Tina Turner og Joe Cocker.

I «En formiddag med Odd René» har han med seg et knippe sanger som alle har hatt en spesiell betydning for ham. Her blir det låter fra hans enorme soulrepertoar, udødelige pop- og rockklassikere, noen norske perler og også smakebiter fra hans egen låtproduksjon opp gjennom årene. Rammen for konserten, og den musikalske innpakningen, er ganske annerledes enn formatet han vanligvis jobber i. Odd René lar band og blåserrekke være hjemme og stiller alene på scenen, bare akkompagnert av fantastiske Bjarne Gustavsen på piano. Møt en av landets beste sangere - nært, intimt og nakent. En konsert for den gode musikkopplevelsen!

Restriksjoner;
18 År

Ansvarsfraskrivelse;
Billetter blir kun refundert ved avlyst konsert.Dato kan flyttes ved restriksjoner ved covid19 situasjonen.

  • Last Updated: 28.05.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 9. oktober 2021 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
"En formiddag med " ODD RENE ANDERSEN
Your Recently Viewed Pages