VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

En hyllest til Björn Afzelius // Ogna Scene

  • Nordsjøvegen 4246, Sirevåg
  • +47 51438220
  • 10. september 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

"Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i sine biografier. Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement. Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor og gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historisk perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.

"Elvis fikk meg til å synge, The Beatles til å spille gitar og Bob Dylan til å bry meg om tekstene i musikken", skrev Björn Afzelius i sine biografier. Som en av Sveriges mest populære musikere på 1970- og 1980-tallet, bl.a. sammen med Mikael Wiehe i Hoola Bandoola Band, gjorde Afzelius seg bemerket med samfunnskritiske tekster og stort politisk engasjement.Tekstene er like aktuelle nu som da, og med en stor porsjon humor og gode anekdoter, som delvis i latterkrampe setter et historisk perspektiv over Nordisk visebølge generelt, så får du en stor opplevelse.
Konserten spenner fra det fineste og mest varsomme til det somskaper rom for allsang og en god latter.


I 2019 er det 20 år siden Björn Afzelius måtte gi tapt forkreften, kun 52 år gammel. Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten, og med seg har han Stine Solberg Løvdal.


Peter Wemö er svensk kulturarbeider som har gjort nordmann av seg, og som er en av de store tradisjonsbærerne av svenske og nordiske viser.
Med røtter i svensk jord og oppvekst bare et steinkast fra havet, oppflasket på Taube, Adolphson og Vreeswijk, har viseskatten spilt en stor rolle for hvordan han selv har valgt å tonesette, tolke og skape sin egen musikk.


Tredve år på nordiske scener og tretten år som programvert og produsent i Sveriges Radio har gitt ham et hav av anekdoter å øse av. Resultatet er en kombinasjon av fortellinger, varme, humor og musikk.


Stine Solberg Løvdal er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pikene i Grunnesund Pikekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.


Dørene åpner kl. 19.00 med salg av pizza.


Velkommen til oss!

  • Last Updated: 04.05.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 10. september 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
En hyllest til Björn Afzelius // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages