Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland MASFJORDEN

En kveld med Magnus//Kvingo

Overview

Forfatter, blogger, showmann, TV-personlighet og Michael Jackson ekspert Magnus Jackson Krogh kommer til Snikkarboden med den kritikerroste forestillingen «EN KVELD MED MAGNUS». Dersom du har sett «SAMTALEN» og «FÆRDI SNAKKA» vet du hva du har i vente. I denne forestillingen dykker Magnus dypere inn i sitt eget liv - til inspirasjon og latter for publikum.

Magnus Jackson Krogh slo igjennom med boken «ADHD: MIN VERSTE FIENDE OG BESTE VENN», og med flere bokutgivelser, virale videoer og det populære foredragsshowet «SAMTALEN» har han blitt et fast inventar på scener og kulturhus rundt omkring i landet.

Han er også kjent for sine barnebøker og har skrevet seg inn i litteraturhistorien med barnebokhelten «TURBO TORE». Det som begynte som en engangs-happening har blitt så ettertraktet at Magnus nå reiser rundt med showene sine i hele Norge.

Magnus har med en egen programleder, forteller sterke historier og tar publikum med på en reise i livet på godt og vondt. Tematikken i samtalene tar for seg ensomhet, angst, drømmer, selvrealisering og angsfordriving. Dette blir en kveld utenom det vanlige. Du vil ikke angre på at du tok turen.

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 26. februar 2022 15:00 16:30

lø. 26. februar 2022 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
En kveld med Magnus//Kvingo
Your Recently Viewed Pages