Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

En kveld med Tore Renberg

Overview

Det er fjerde gang Tore Renberg besøker Litteraturhuset i Skien, og det er med stor glede publikum ønskes velkommen til en spennende krysning av konsert, litteraturkveld og fri improvisasjon.

En kveld med Tore Renberg  Det er noe med Tore og Skien. I Charlotte Isabel Hansen møter vi den arrogante litteraturstudenten som er far til sju år gamle Charlotte Isabel Hansen, som nå bor i Skien. I teaterstykket Femti flotte år med Frode Kommedal, figurerer karakteren Silje på 20 år som kommer fra et svært velmøblert hjem i Skien og driver et Yoga-studio i Stavanger. Men i høst er det de hardbarka gutta fra Hillevåg i Teksas-serien, det handler om.

Tore Renberg kommer nemlig med en ny roman i høst, det etterlengtede tredje bindet i Teksas-serien. Oppfølgeren tilVi ses i morgen og Angrep fra alle kanter har fått tittelen Skada gods. Og ikke nok med det: Samtidig slipper Renberg sitt andre soloalbum, Ein dag te. Det er spilt inn med et kobbel av musikere fra norsk elitedivisjon. Albumet byr på samarbeid med Odd Nordstoga og Morten Abel.

Renberg er både forfatter, sceneinstruktør, foredragsholder og en erfaren musiker. Han har spilt i mangfoldige band og i 2016 slapp han sitt første solo-album, Ingen nåde.

Denne kvelden kommer Stavangermannen til Litteraturhuset i Skien med hele sitt kunstneriske virke. Man får møte fortelleren, musikeren, sangeren og scenekunstneren. Med seg på laget har han, foruten sitt fiktive univers, gitaristen Alexander Flotve.

Det loves topp stemning!

Tore Renberg (f. 1972) debuterte i 1995 og har skrevet en rekke bøker som blir lest av et stort publikum, både i Norge og utlandet, særlig Teksas-serien og romanene om Jarle Klepp. Renberg har blant annet mottatt Bokhandlerprisen og P2-lytternes romanpris. Han har også utmerket seg innen film, teater og musikk, nå sist med suksessforestillingen Femti flotte år med Frode Kommedal (2015) og soloalbumet Ingen nåde (2016). 

Peer Gynt-salen, småbord og salg fra disk. Dørene åpnes kl. 18.30.

 

 

  • Last Updated: 27.09.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 29. november 2017 19:00

See All
En kveld med Tore Renberg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad