Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

EN MAGISK SOMMER - 16/6 KL. 13:00

Originaltittel: Sztuczki. Regi: Andrzej Jakimowski. Polen, 2007. Polsk tale, norsk tekst. Format: 35mm. 1t 51min. Aldersgrense: 6 år.
Vakker oppvekstskildring fra Polen

Det er sommerferie. Stefek bor med moren og søsteren i en liten by i Polen. Faren forsvant for mange år siden. Det eneste minnet Stefek har, er et krøllete fotografi som han alltid har med seg. En dag bestemmer Stefek seg for at en mann han ser på jernbanestasjonen hver morgen, er faren hans. Hver dag håper Stefek at faren skal kjenne ham igjen. Når det ikke skjer, bestemmer han seg for å utfordre skjebnen med noen triks.
Dette er en kjærlig og varm historie fra en polsk småby. En vakkert fotografert film, hvor hver eneste karakter er til å bli glad i. På mange måter minner den om Lasse Hallströms uforglemmelige Mitt liv som hund.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 05/28/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt