Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Arendal

En mann ved navn Ove – Riksteatret

Overview

Etter strålende anmeldelser og fulle saler legger Riksteatret ut på ny turné til utvalgte steder med forestillingen En mann ved navn Ove. I februar 2017 spilte Sven Nordin for en fullsatt Store Torungen!

– Jeg gleder meg til ny turné med Riksteatret. Ikke bare fordi mange har lest boken og sett filmen og digger historien om Ove. De fleste har jo møtt en liknende fyr i sitt eget liv, og jeg tror at de fleste vil oppleve at Ove kan lære oss noe viktig om oss selv, sier kritikerroste Sven Nordin, som også ble nominert til Heddapris for sin tolkning av En mann ved navn Ove.

Ove er 59 år og kjører Saab. Han er sur og tverr og alle naboers skrekk. Hver morgen går han på en inspeksjonsrunde i borettslaget for å se at alt er på stell. Det til tross for at han for lengst er avsatt som styreleder – en hendelse han selv omtaler som statskuppet. Ove sparer på strømmen og pruter i butikken, og har alltid et uvennlig ord til de fleste. Vi kjenner alle en mann som ham. Men under overflaten på denne innbitte, steile mannen finnes en annen Ove. En ensom mann som sørger over tapet av sin kone.

  • Last Updated: 17.08.2017
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

søn 4. februar 2018 18:00

See All
En mann ved navn Ove – Riksteatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad