Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Tysvær

En mann ved navn Ove - Riksteatret

Overview

Sven Nordin kommer tilbake til Tysværtunet, på scenen i rollen som Ove i "En mann ved navn Ove". En teaterforestilling om kjærlighet, ordentlige verktøy og viktigheten av å kjøre Saab.
Ove er 59 år og kjører Saab. Han er sur og tverr og alle naboers skrekk. Hver morgen går han på en inspeksjonsrunde i borettslaget for å se at alt er på stell. Det til tross for at han for lengst er avsatt som styreleder – en hendelse han selv omtaler som statskuppet. Ove sparer på strømmen og pruter i butikken, og har alltid et uvennlig ord til de fleste. Vi kjenner alle en mann som ham. Men under overflaten på denne innbitte, steile mannen finnes en annen Ove. En ensom mann som sørger over tapet av sin kone.
Reisen fra gretten gubbe til et sammensatt og sårbart medmenneske, er vakker, sier Sven Nordin. Regisør er Bjarni Thorsson, som tidligere har hatt suksess med Nordin med forestillingene Hulemannen og Pappaen. Han er ikke i tvil: Sven Nordin er som skapt for rollen som Ove.
Glimrende (…) "feelgood" i ordets beste forstand"
VG (5)
"Sven Nordin har autoritet, personlighet, humor og suveren timing"
Aftenposten (5)
"Hel ved"
Dagbladet (5)
"En vittig og sjarmerende forestilling (…) Sven Nordin gir en glitrende tolkning, ikke bare av Ove, men også av alle de andre beboerne i borettslaget"
Klassekampen
Regi: Bjarni Thorsson
På scenen: Sven Nordin
Lengde: 1 time og 20 minutter (ingen pause)
Arrangør: Riksteatret

  • Last Updated: 11.12.2017
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

man 12. februar 2018 19:00

See All
En mann ved navn Ove - Riksteatret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad