Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Southern Norway Mandal

En mann ved navn Ove

  • Buen Kulturhus, Havneg. 2, Mandal
  • +47 38273111
  • 17. februar 2017 - 17. februar 2017
  •  /  19:00 to 23:59
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Suksessromanen En mann ved navn Ove ble i fjor til både film og teater. I Stockholm fikk oppsetningen strålende mottakelse og ble omtalt som «feelgood-teater med mening». Over 60 000 publikummere har så langt sett forestillingen. Nå kommer teaterversjonen til Norge med Sven Nordin på scenen.

Ove er 59 år og kjører Saab. Han er sur og tverr og alle naboers skrekk. Hver morgen går han på en inspeksjonsrunde i borettslaget for å se at alt er på stell. Det til tross for at han for lengst er avsatt som styreleder – en hendelse han selv omtaler som statskuppet. Ove sparer på strømmen og pruter i butikken, og har alltid et uvennlig ord til de fleste. Vi kjenner alle en mann som ham. Men under overflaten på denne innbitte, steile mannen finnes en annen Ove. En ensom mann som sørger over tapet av sin kone.

-Reisen fra gretten gubbe til et sammensatt og sårbart medmenneske, er vakker, sier Sven Nordin. Regien er ved Bjarni Thorsson, som tidligere har hatt suksess med Nordin med forestillingene Hulemannen og Pappaen. Han er ikke i tvil: Sven Nordin er som skapt for rollen som Ove.

På scenen
Sven Nordin

Team
Av Fredrik Backman. Dramatisert av Marie Persson Hedenius, Johan Rheborg og Emma Bucht. Oversatt av Nina M. Due. Regissør: Bjarni Thorsson. Scenograf og kostymedesigner: Finnur Arnar. Musikk: Frank Hall.

  • Last Updated: 18.01.2017
  • Source: Turistkontoret for Lindesnesregionen
Dates
fredag 17. februar 2017

See All
Click to activate
Mandal, Norway
The latitude and longitude
58° 1' 32" N / 7° 27' 23" E
En mann ved navn Ove
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad