Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

En samtale om Livet, Døden & Håpet

  • Kongens gate 99, Trondheim
  • 10. september 2017 - 10. september 2017
  •  /  18:00 to 19:30
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En samtale om livet, døden og håpet

Joralf Gjerstad, er kanskje mest kjent som Snåsamannen. Utallige mennesker har fått hjelp av Joralf. Joralf har både synske og helbredende evner. Joralf er overbevist om at Gud hjelper han, og gir han disse kreftene. Det skal ikke stikkes under en stol, at skepsisen har vært til stede. Joralf har levd et langt liv, og stemplet som mirakelmann, men også bløffmaker. Utrettelig har han hjulpet tusenvis av mennesker. Nå vil han ut og snakke med så mange han kan.

Våren 2017 møtte 91 år gamle Joralf Gjerstad artisten Therese Ulvan. Han lot seg trollbinde av Therese sin vakre stemme, og foreslo et samarbeid. –Du har lyset i stemmen din, attesterte han. Møtet i Spania resulterte i en turné. Så i august legger de ut på tur. Joralf vil inn i kirkerommet. Han vil snakke om tiden han hadde i motstandsbevegelsen, hans arbeid med helbredende krefter, sine syner og kraften i bønn.

Joralf sin gode venn, Øyvind Løvrød, vil intervjue Joralf. Therese Ulvan vil binde det hele sammen, musikalsk. Hun vil synge og spille salmer som nettopp Joralf har valgt ut. Joralf vil møte så mange mennesker som mulig under denne reisa.

Som spesiell gjest, denne kvelden har de også fått med seg den kjente skuespilleren Svein Tindberg. Mest kjent er han imidlertid for fortellerteaterforestillingen Markusevangeliet (Evangeliet etter Markus), en forestilling som gikk sin seiersgang flere steder i Norge. For denne forestillingen ble han tildelt Kritikerprisen og Telenors kulturpris. Totalt så 75 000 nordmenn de 220 forestillingene da de gikk i 1995 og 96. I 2000 hadde han suksess med oppfølgeren Apostlenes gjerninger, som trakk stappfulle hus der han fremførte forestillinger

Overskuddet vil gå til Gjerstadstiftelsen. Barn under 12 år: gratis Honnør: 200,- Voksen: 300,-

Velkommen til et hjertelig møte.

  • Source: Trondheim Events
Dates
søndag 10. september 2017

See All
En samtale om Livet, Døden & Håpet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad