Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

En spurv og en diva

  • Mauritz Kartevoldsplass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 2. mai 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En forestilling om levd liv, kjærlighet og vennskap. Et vennskap mellom to artister der forutsetningene er totalt forskjellige.

En forestilling om levd liv, kjærlighet og vennskap. Et vennskap mellom to artister der forutsetningene er totalt forskjellige, men én ting er felles: De lever begge et liv i offentligheten. 
I vennskapet finner de trøst og styrke hos hverandre. Den franske artisten Edith Piaf med kallenavnet «Spurven» – og den syngende filmstjernen og divaen Marlene Dietrich, var to verdenskjente artister sterkt knyttet til tiden rundt 2. verdenskrig. 
Piaf kom fra fattige kår i Paris, Dietrich fra overklassen i Berlin. De var totalt forskjellige i uttrykk, bakgrunn, stil og liv, men utviklet likevel et nært vennskap som varte livet ut.

Piaf og Dietrich var to særdeles viktige artister av sin tid, som mange unge i dag ikke har noe forhold til. Forestillingen gir et innblikk i deres liv, tiden de levde i og musikken de ble kjent for. Som store stjerner levde de tilsynelatende glamorøse liv i rampelyset, men strevde hver for seg med sine indre demoner. De gjorde det i likhet med endel kjente artister av i dag, som forestillingen også trekker linjer til.

Publikum møter de to artistene i garderoben, på scenen, i tenkte samtaler om- og med tilbakeblikk på- livet de engang levde.

Sangene synges vekselvis på norsk, tysk, fransk og engelsk. 

Medvirkende Artister: Britt-Synnøve Johansen og Eva Bjerga Haugen
Tangenter: Svein Ragnar Myklebust
Bass: Theodor Barsnes Onarheim
Manus og oversettelser: Britt-Synnøve Johansen
Regi: Espen Hana
Produsent og lysdesign: Joakim Foldøy
Lyddesign: André Foldøy

  • Last Updated: 14.12.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 2. mai 2019 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
En spurv og en diva
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad