Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Engler i Amerika

  • Engen 1, Bergen
  • +47 55607080
  • 12. oktober 2021 - 16. oktober 2021
  •  /  15:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Knapt noe teaterstykke har så stor spennvidde og så sterk menneskelig appell som dette Pulitzer-vinnende eposet. Gjennom åtte menneskeskjebner tegnes et portrett av det motsetningsfylte USA og den grenseløse kjærligheten.

Bli med til storbyen New York og Amerika, slik det så ut på 80-tallet, men med klare paralleller til i dag. Et sted preget av livsmangfold og lengsel etter kjærlighet, men også av frykt, fordommer og sterke konservative krefter. En tid der homoseksualitet var skambelagt, og Aids ansett som straff.

«Engler i Amerika» er betegnet som et ikonisk mesterverk. Universet vi inviteres inn i er både virkelighetsnært og fylt med fantasier og svart humor. Vi tilbringer en innholdsrik kveld med mennesker, hvis skjebner krysser hverandre. De kjemper mot liv og død, himmel og helvete. Her er kjærlighetsfylte hverdagsengler, tvilende mormonere, drag queens og manipulerende republikanere. En engel stiger ned til menneskene og budskapet hennes er urovekkende …

I Teaterkjelleren kommer vi tett på dramaet og vi dras med i de indre og ytre brytekampene. Det handler om et moralsk univers som kollapser, om religion og politikk, rase og minoriteter, fornektelse og livsvilje. Det berører det som utgjør et demokrati, eller mangelen på det. Blant engler og demoner.

  • Last Updated: 11.10.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 16. oktober 2021 15:30 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Engler i Amerika
Your Recently Viewed Pages