VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Enveloping Sound Music Series with Maria W. Horn (SE) + Mats Erlandsson (SE)

Overview

Enveloping Sound with Maria W. Horn (SE) + Mats Erlandsson (SE)

2 Oktober @ 20.00 (dørene åpner @ 19.00)
Enveloping Sound with Maria W. Horn (SE) + Mats Erlandsson (SE)
Billetter: 150kr/ 100Kr student
Attention!!
Grunnet corona situasjonen er vi nødt til å ha fulle navn på alle individer som deltar på dette eventet. Vi ber deg derfor om å sende oss fulle navn + tlf. nummer til info@rimi-imir.no (i tillegg til å kjøpe billett på ticketco). Vær vennlig å merke eposten med hvilken event du deltar på.
Tusentakk for forståelsen. PLIS GI BESKJED OM DU IKKE KOMMER LIKEVEL - FÅ PLASSER så det er kjipt om det er tomme seter.
Maria W. Horn  
Maria W. Horn er en komponist fra Nord Sverige, men har hatt base i Stockholm siden 2011. Maria W. Horn er interessert i manipulasjon av tid og rom gjennom soniske ekstremer hvor hun beveger seg mellom minimalistiske strukturer og gjennomborende kraftelektronikk, ved å utnytte både digital og analog syntese, så vell som akustiske instrumenter og audiovisuelle komponenter. 
Arbeidet hennes undersøker aspekter av menneskelig oppfatning – hvordan psykoakustiske fenomener, audiovisualitet og overbelastning/ tap av sansemessig stimuli kan konspirere for å overgå hverdagen og kalle på alternative mentale tilstander. 
Maria er en del av Sthlm Drone Society – en assosiasjon som jobber med å promotere sakte og gradvis utviklende timbral musikk, og er meddriver av merket XKatedal.  
Formelle studier inkluderer elektroakustiske komposisjoner på Royal College of Music i Stockholm og Universität der Kunsten i Berlin. Maria har stått på scenen gjennom store deler av Europa og Amerika, og et par nevneverdige forestillinger er bl.a. ved MUTEK Mexico City, Insomnia Festival Tromsø, Stanford Live, CTM Festival Berlin, Madeira Digital, LOST Festival Parma, MUTEK Montreal. 
Foto av: ArvidaByström 
Mats Erlandsson  
Som komponist, musiker og lydkunstner er Mats Erlandsson en del av det levende,  gjenoppstående drone-musikk miljøet i Stockholm, Sverige, og er assosiert med praksiser karakterisert av den omfattende bruken av vedvarende lyd.  
Erlandsson presenterer arbeidet sitt både som soloartist og i samarbeid med andre, spesielt nevneverdig sammen med Yair Elazar Glotman.   
Nylige utgivelser består av bl.a. Hypodermic Letters på Portals Edition (2018), 4-track guitar music på XKatedral (2018), Selective Miracles and Valentina Tereshkova på Posh Isolation (2016), og sammen med Glotman, Negative Chambers på Miasmah (2017) og Emanante på 130701 (2020).  
Erlandsson har fremført egne verk over store deler av verden, mest nylig på Présences Électronique arrangert av GRM i Paris, CTM 2019 og The Long Now i Berlin, Norbergfestival i Norberg, Sonica Festival i Ljubljana og ved forskjellige musikk- og kunstner lokaler rundt i verden. 
Foto av: Camille Blake  

  • Last Updated: 20.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. oktober 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Enveloping Sound Music Series with Maria W. Horn (SE) + Mats Erlandsson (SE)
Your Recently Viewed Pages