VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Ephemera

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 13. november 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

EPHEMERA: SEASON TOUR

EPHEMERA: SEASON TOUR
EPHEMERA er igjen klare for å la sine vakre og unike harmonier fylle landets konsertscener! Med seg har de sangskatter fra en fyldig katalog og albumet SEASONS som kom våren 2020. EPHEMERA lover en hjertevarm og stemningsfull konsertopplevelse, perfekt for et lydhørt publikum.
EPHEMERA er en av Bergens aller mest kjente popgrupper gjennom tidene, og hadde sin storhetstid på 2000-tallet da de ga ut hele fem album. Gruppen fikk sitt store gjennombrudd med hiten «Girls keep secrets in the strangest ways» i 2003. De har mottatt Spellemannprisen i klassen popgruppe i 2002 for albumet Balloons and Champagne, og i 2003 for albumet Air.

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd. Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 13. november 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ephemera
Your Recently Viewed Pages