Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Epic Rock Nite // ASF // Kvarteret

18. Oktober blir det "Epic Rock Nite" på Det Akademiske Kvarter i Bergen. Dette blir en kveld full av hardtslående rockeband. Du får oppleve både progrock, god gammel rock n roll og melodisk hard rock.
De som spiller er Silver End, Sandmarx, GasGasGas og -Jamie-. Det blir en kveld du ikke vil gå glipp av, og om du er så heldig å få den med deg, blir den en du sent vil glemme.

-Jaime- Er en norsk/ecuadoriansk gitarist og låtskriver fra Bergen.
Med inspirasjon fra Steve Vai, Devin Townsend og Dream Theater tar -Jaime- i bruk gitaren til å uttrykke seg, og komponerer låter med fokus på melodi, atmosfære og energi. På scenen stiller han med fullt band med mål om å gi publikum en helhetlig musikalsk opplevelse.  I september 2021 ga -Jaime- ut sin første selvproduserte EP «Flow» på 5 låter som viser en vid sjangerbredde hos artisten. Låten "Dance Of Life" ble valgt ut som semifinalist i konkurranse om å spille på lysfesten 2021. «Denne er det lett å få dansefot av.» - Juryen for Lysfesten 2021.
Musikkvideoen til Through Dimensions ble i 2022 valgt ut av Bakom til å vises på Bergen Kino under Bergen Ser filmfestivalen. -Jaime- jobber for tiden med debutalbumet «Above and Beyond»


GasGasGas er et hardtslående garage rock band, opprinnelig fra Bømlo, som går helt tilbake til 2009.
Kjent for sitt gode gammeldagse og skitne rocke-uttrykk.  I 2018 gav de ut fullengderen sin "GasGasGas" digitalt og på vinyl, og i 2023 slapp de singelen og videoen til den raske og harde låten "Get In Line" som til tider også viser litt av bandets karakteristiske twist av humor.
Bandet ønsker å fenge publikum med melodiske strofer, og får de fleste til å bevege seg. Det er energisk, det er tight, og det er stappet av heftige gitarsoloer. Dette oppleves best foran scenen.


Sandmarx:
"Sandra's voice is like an angel's kissed by the devil", skrev en omreisende journalist fra den tyske avisen Der Spiegel om vokalisten i Sandmarx, etter å ha vært på en av deres første konserter i Bergen. Siden den gang har det nok vært flere kyss med djevelen, for musikken er i dag enda råere, tightere og hardtslående enn den spede begynnelsen. Fra å ha vært inspirert av 80-talls rock, har Sandmarx fyrt avgårde i en mer moderne retning og 2024 blir et år med ny musikk fra bandet som virkelig viser dette skiftet, i herlig harmoni med råskapen fra tidligere. Rykende ferske singler slippes fortløpende.  Med et energifylt sceneshow av høyeste kvalitet, og et teknisk imponerende band, garanterer vi knallbra stemning!


Silver End er et melodisk hard rock band fra Askøy som ble dannet i 2012. 
Tidlig i karrieren varmet de opp for Papa Roach og har siden gitt ut 3 album og hatt en rekke hits som "Addicted" , "A Thousand Miles" og "Heart of a Champion", og har totalt sett akkumulert over 10M streams og tusenvis av månedlige lyttere fra flere deler av verden. I 2020 gav de ut musikkvideoen til "Conquer The Silence" som er en heavy singel fra deres siste album med samme navn. Låtene har fått god respons fra fans og lyttere, men de som har sett bandet live, vet at den opplevelsen topper alt av studioinnspillinger. De leverer et heavy sound med melodiske riff, tung bass og hardtslående trommer. De elsker å engasjere publikum og ønsker å skape langvarige minner. Dette får du nå sjansen til å oppleve. Det er lenge siden forrige konsert, og vi vet ikke når neste blir, så denne kvelden vil du IKKE gå glipp av! 
 

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt