Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord MOSS

Erik Bye - av og med Benny Borg

Overview

Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye basert på boken "Erik Bye" av Asbjørn Bakke. Med respekt for hans arv skaper Benny Borg et portrett av den legendariske kunstneren med ord og toner. Erik Bye står som en bauta i nyere norsk historie. Han virket som kritisk journalistikk, programleder i radio og TV, musiker, dikter, låtskriver og stod alltid på de svakes side.

Benny Borgs hyllest til Erik Bye får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og gitarspill. Han forsøker seg ikke som Bye-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Byes univers. For artisten Benny Borg har livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til uttrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske. Her er ingen effekter, ingen storslått scenografi, men kun Benny Borg, gitaren og en barkrakk. Det er også alt som skal til. I upretensiøs fortellerstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom mange av sangene hører til den mangfoldige Norske viseskatten. I

løpet av forestillingen viser Benny seg som visesangeren, tekstformidleren, historiefortelleren og kort sagt som den allsidige og fleksible kunstneren han er. Forestillingen Erik Bye bidrar til at Erik Byes arv holdes varm for kjennerne, og den vil garantert skape et nytt publikum blant yngre generasjoner. Konsertforestillingen har premiere 04.september 2019 På Oslo Nye Teater.

Link til Facebook

Mer info og fullt program: verketscener.no

18 års aldersgrense.
Dørene åpner kl. 18:00
Servering: Øl, vin

  • Last Updated: 30.01.2020
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

on. 11. mars 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erik Bye - av og med Benny Borg
Your Recently Viewed Pages