Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Indre Østfold Eidsberg

Erik Hageler - 60 år med gitaren

Overview

Erik Hageler fikk sin første gitar julen 1958, og lærte sine første grep denne julen. Som mange andre ungdommer hadde han blitt inspirert av Elvis, Paul Anka, Ricky Nelson og Tommy Steele, og han hadde ambisjoner om å bli rockekonge.

Da Erik begynte å spille for publikum i 1962 var det klassisk gitar og revyviser som stod på repertoaret. I 1966 ble han grepet av Beatles-feber og med sitt coverband hadde han en parallellkarriere med forbildene frem til begge band ble oppløst i 1970. Etter det er det viser fra fjern og nær som har preget hans karriere, og han har også komponert egne låter og gitt ut flere album. Erik flyttet til Mysen i 1973, og ble medlem av viseklubben Lars i 1978. Dermed har han i år også 40 års jubileum som medlem av viseklubben. Han har spilt på Folkenborg ved flere anledninger, og gir denne søndagen en smakebit fra hele sin lange karriere med gitaren.

  • Last Updated: 21.09.2018
  • Source: Indre Østfold Utvikling
Dates

sø. 4. november 2018 kl. 01:00 14:00 15:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erik Hageler - 60 år med gitaren
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad