VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet VESTRE TOTEN

Erik Lukashaugen - Midtlivsviser & Børli-blues @ Reinsvoll

  • Sagvollvegen 699, Reinsvoll, Norge, Reinsvoll
  • 21. august 2021
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Erik Lukashaugen er en av Norges travleste visesangere, mye takket være hans bejublede tolkninger av tømmerhuggeren Hans Børlis dikt.
I høst slipper artisten sitt femte album som har fått tittelen «Det vi rakk». Materialet er tydelig preget av det siste spesielle året og kan oppsummeres som «midtlivsviser» i spennet mellom kjærlighet og korona.
Plateutgivelsen akkompagneres av en to måneder lang Norgesturné hvor elverumsingen byr på både ferske sanger samt masse høydepunkter fra hans tidligere utgivelser. 
Fjorårets konsert på Sæterbakken gård ble en suksess med godt oppmøte og kjempestemning. Det er mye som tyder på at årets konsert blir minst like bra, spesielt siden dette er første konsert på turneen og de to musikerne er veldig klare for å spille for publikum igjen.  Velkommen til en stemningsfull, variert og humørfylt helaften full av lyriske viser! OBS! Stor fare for ekstranumre:-)
Erik Lukashaugen – sang, gitarer, harmonium 
Tarjei Nysted – fiolin, nøkkelharpe, mandolin, autoharpe, basspedaler, perkusjon m.m.


BIOGRAFI:
Erik Lukashaugen (f. 1974) fikk sitt gjennombrudd med debutalbumet «Av en sliters memoarer» i 2013. Anmelderne trillet yatzy i terningkast 6 og albumet ble svært godt mottatt av publikum. Året etter sa han opp fast jobb for å leve som artist og har gjort det siden. Elverumsingen har gitt ut fem album, inkludert spellemannsnominerte «Vi eier skogene» (2018), som i likhet med debutalbumet besto av tonesatte dikt av «skogens dikter» Hans Børli. Han har spilt nesten 800 konserter siden oppstarten i 2012 og bl.a. mottatt Vidar Sandbecks kulturpris «Regnbågåbrua» (2013) og Elverum kommunes kulturpris (2015) for sitt musikalske virke.
NETTSTED
MUSIKKVIDEOER 

  • Last Updated: 12.07.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 21. august 2021 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erik Lukashaugen - Midtlivsviser & Børli-blues @ Reinsvoll
Your Recently Viewed Pages