VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Erlend Apneseth Trio — Lokal Klubb

Overview

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive sjangerfrie band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte. Bandet har høstet lovord, priser og nominasjoner for sine fire albumutgivelser på det renommerte plateselskapet Hubro, og turnering i store deler av Norge og Europa de siste fem årene har begeistret både nye og tilbakevendende konsertgjengere.

 

Trioen består av Erlend Apneseth (hardingfele), Stephan Meidell (gitar/live-sampling) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer/perkusjon). De er alle kritikerroste utøvere og komponister på sine felt, og deres improvisatoriske tilnærming gjør hver konsert til en unik opplevelse.

 

På bandets nyeste utgivelse «Lokk» beveger de seg enda mer i retning elektroniske lydlandskap og beats, som gjør den i utgangspunktet eksperimentelle musikken mer tilgjengelig og fengende, samtidig som de ikke har mistet noe av sitt utforskende særpreg. Uansett er det ingen som høres ut som Erlend Apneseth Trio.

 

«Noe av den mest fascinerende og ukategoriserbare musikken som finnes her til lands» – Dagens Næringsliv

 

  • Last Updated: 09.09.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

on. 27. oktober 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erlend Apneseth Trio — Lokal Klubb
Your Recently Viewed Pages