VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland TIME

Erlend Ropstad & De Rotløse i Kulturbanken

Overview

Erlend Ropstad & De Rotløse kjem til Bryne igjen for ein etterlengta sleppturné for den nye plata: «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille». Mellombels er ikkje lengre stort nok for dette rockefenomenet. Det er difor ein glede å kunne sette denne konserten på Brynes nye storstue for konsertar. I Hvelvet til Kulturbanken!

Erlend Ropstad & De Rotløse kjem til Bryne igjen for ein etterlengta sleppturné for den nye plata: «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille».
Mellombels er ikkje lengre stort nok for dette rockefenomenet. Det er difor ein glede å kunne sette denne konserten på Brynes nye storstue for konsertar. I Hvelvet til Kulturbanken! 
Erlend Ropstad har lagt stein på stein i sin 15 år lange musikkarriere. Beskrevet som ein klippe og kolossal artist innen Norsk rock, har han sakte, men sikkert gått frå supportjobber her heime og i Europa, via små klubber, og hundrevis av konsertar senare spelte han på Øyafestivalens hovedscene og fylte Rockefeller i 2019. 
I april 2021 ga han ut førebels siste album «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille». Albumet mottok toppkarakter i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet og ellers utelukkande særs gode omtalar, høge strøymetal og heftig radiospeling. Hans reflekterande og trygge personlegdom, i kombinasjon med kompromisslaus låtskriving i den høge og tunge delen av rock, gjer at han beskrives av stadig fleire som norsk rocks fremste eksponent for sjangeren.  

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 20. oktober 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Erlend Ropstad & De Rotløse i Kulturbanken
Your Recently Viewed Pages